• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

CSR - Corporate Social Responsibilty


Vårt företag känner givetvis ett stort socialt ansvar


KA OLSSON & GEMS satsar kapital och aktivt engagemang i verksamheter som bidrar till en bättre värld.  För oss är det oerhört viktigt att stödja och samarbeta med organisationer som verkligen gör skillnad. Vi kan hjälpa dem att hjälpa andra. Tillsammans gör vi skillnad.


Vintern 2016

Musikhjälpen 2016

Barn i krig har rätt att gå i skolan


KA Olsson & Gems stödjer Musikhjälpens tema ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”.
I år ser vi till att fler barn i krig och konfliktområden får gå i en säker skola.

Över 30 miljoner barn kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Skolor attackeras och ockuperas varje dag. Samtidigt är det en mänsklig rättighet att gå i grundskola och skolan kan vara skillnaden mellan liv och död. Temat för Musikhjälpen 2016 är därför ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”.

Läs mer här!

Året 2016

Vi fortsätter stödja Ung Cancers verksamhet!

Ung Cancer arbetar för att alla unga vuxna som drabbats av cancer ska få det stöd, hjälp och vård de behöver. Organisationen arbetar för att de drabbade inte bara ska överleva sin sjukdom utan även ha ett riktigt bra liv både under och efter sin sjukdomstid. Ung Cancer arbetar också för att unga vuxna anhöriga till cancerdrabbade ska få bästa möjliga stöd och hjälp.

Hösten 2014 - våren 2015

Hösten 2014 - våren 2015 kommer vår VD Christina Aspeborn att vara mentor åt Ung Cancers medlem Louise Andersson.

Louise är 22 år, kommer ifrån Kungälv och har diagnostiserats med Hodgkins lymfom (lymfkörtelcancer) år 2013.

Louise drömmer om att arbeta inom tv, radio, film eller med människor. Hon vill kunna börja lita på sig själv och göra det som gör henne lycklig.


Se vårt nyhetsbrev här!


Våren 2014


KA OLSSON & GEMS är också stolta över att vara ett av nio företag som deltar i ett mentorskapsprogram tillsammans med Ung Cancer och Project Playground. Vår VD Christina Aspeborn är år 2014 mentor åt Ung Cancers medlem Martina Langvik.

Syftet med mentorskapsprogrammet är att få unga vuxna cancerdrabbade att våga tro på sig själva igen, få tillbaka sin självkänsla.
Se vårt nyhetsbrev här!