• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Dekor – säsongsdekor, displaydekor och tygdekor

dekor-dekoration-kategori

Skapa den bästa stämningen med rätt inredningsdekor. Vi säljer dekormaterial och rekvisita till en rad olika sammanhang, såsom exempelvis skyltning i butiker.

Säsongsdekor – dekor för högtider och speciella händelser

Vi erbjuder även bland annat säsongsmaterial, såsom dekor för många högtider samt för olika stora event, som exempelvis fotbolls-VM. Oavsett om du behöver dekor för hotell eller butik, så hittar du garanterat det du söker hos oss. Dekorera väggar, tak och golv i festlokalen med draperingar och mattor och det blir en fest att minnas för alla deltagare. De flesta av våra återkommande företagskunder är eventbolag, inredningsarkitekter etcetera. Här finner du kataloger från Display & Dekor.

Display & dekor – dekormaterial för alla tillfällen

Är du inredningsarkitekt och ansvarar för miljöer på kontor, restauranger och butiker etcetera? I sådana fall finns flera dekor-kataloger att välja bland som skapar den rätta atmosfären i lokalen. Att använda sig av rätt dekor och display gör att din verksamhet ser professionell ut och det skapar den rätta stämningen för de besökande kunderna.

Tyg – dekor med textilier

Är du ute efter dekor i form av textilier, så har vi många olika alternativ att välja bland. Tygen passar bland annat för event, mässor och butiker. Kolla in våra kataloger med tyger och välj det som passar din verksamhet bäst. Har du frågor om vår inredningsdekor, displaymaterial eller tygdekor, vänligen kontakta oss – så hjälper vi dig.

Kataloger

Dekor