• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Plastmattor

kampanjmattor-mattor-kategori

Välkommen till vårt breda sortiment med plastmattor. Med plastmatta ramas kampanjytan in på ett enkelt och tydligt sätt. Här hittar du plastmatta för till exempel skyltfönster, mässor, aktivitetsytor, kampanjytor och entréer. Vi har dem i flera olika utföranden och färger. Självklart är de 100 % återvinningsbara!

Plastmattor för eventytan

Plastmattor är perfekta som underlag då de är slitstarka, tåliga mot väta och håller sig fina under hela kampanjperioden. Genom att tejpa de med mattejp mot underlaget ligger de stadigt på plats. Här hittar du dem i flera olika färger och utföranden. Vi har enfärgade, strukturerade, trä-färgade, mönstrade och blanka plastmattor i till exempel guld och silver. Med andra ord, här finns mattan som bidrar till att skapa rätt känsla. Samtliga plastmattor i vårt sortiment är brandklassade för offentliga miljöer enligt Bfl-s1. Du väljer mellan att beställa dem utskurna, i rulle eller kapade.

Fördelar med plastmatta

• Är slitstarka och håller länge
• Ramar in kampanjytan på ett tydligt sätt
• Kan beställas i rulle, avkapad eller utskuren

Fråga oss om plastmattor för kampanj

Vi har en lång erfarenhet och bred kunskap om kampanjmaterial. Om du skulle ha några frågor om hur du bäst ramar in din eventyta med plastmattor, får du gärna ställa dem till oss.