• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

KATALOGER

kataloger-folie-digitalt-kategori

Vad passar väl bättre en regnig dag än att förlora sig bort bland de tusentals möjligheter som foliering, banderoller, grafiska verktyg och övrigt displaymaterial kan tillföra ert varumärke? I vår katalog för folie och digital ser du hela vårt produktutbud, tillsammans med en rejäl dos inspiration.

Folier som kommunicerar

Vi har ett svårslaget utbud av folier, i en mängd olika utföranden för diverse material. Reflexfolier, frostade, mönstrade, skimrande, för glasväggar, för bilar… Folier som kommunikationsverktyg används av reklammakare och arkitekter dagligen över hela världen och är ett enkelt och prisvärt alternativ när man vill skapa något nytt. Idag går det mesta att foliera, och resultatet blir riktigt, riktigt bra. De flesta av folierna i vårt utbud kommer från den världsledande tillverkaren 3MTM, kända för sin höga kvalitet och produktinnovation.

Varför KAO:s produktkatalog för folie och digitalt?

• Allt inom montering, exponering och kampanj
• Produkter av hög kvalitet från ledande varumärken
• Vi bistår med vår expertis inom grafisk kommunikation

Verktyg och material för foliering och display

Skyltar, gatupratare, roll-ups, vepor och banderoller. Hur vill du kommunicera din kampanj? Här är det fantasin som sätter gränserna. Och med rätt verktyg går monteringen lättare och resultatet blir optimalt. Vi har ett stort sortiment av diverse verktyg för grafiska material, så som knivar, skärtrådar, lim och linjaler. Om du har några frågor om vårt sortiment, får du gärna kontakta oss. Vi har över 70 års erfarenhet av grafiska material och kan svara på det mesta.