• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

3M™ 1380 Wrapfolie

Med 3M™ 1380 wrapfolie sätter du enkelt en helt ny prägel på ditt fordon. Vi har en uppsjö av färger att välja mellan och för att göra valet ännu lite svårare, även olika ytskikt. Vilken känsla vill du ge ditt fordon idag; gloss, matt eller satin?

Wrapfolie i premiumklassen

Wrapfolier är troligen det enklaste sättet att snabbt förändra utseendet på fordon och skyltar. Serien 3M™ 1380 består av gjutna wrapfolier i premiumklassen. Dessa folier är mycket formbara och går att montera på ojämna ytor utan att du behöver skära. Tack vare Comply™-kanaler i häftämnet leds luftbubblor ut genom mikroskopiska luftkanaler i adhesivet och häftämnesteknologin Controltac™gör att du kan omplacera folien på appliceringsytan till det sista trycket vid appliceringen. Detta bäddar för en enkel, bubbelfri och pålitlig montering. 1380 Wrapfolierna har en lång hållbarhet; de håller nämligen upp till 10 år. De kommer också med upp till 5 års MCS-garanti.

Varför 3M™ 1380 wrapfolie?

• Gjutna wrapfolier i premiumklassen
• Mycket formbara med minimal risk för bubblor
• Lång hållbarhet – upp till 10 år

3M™ – Kvalitet och innovation sedan 100 år tillbaka

3M™ omnämns ofta som ett av världens mest kreativa företag. De har erbjudit sina kunder mer än 50 000 högkvalitativa produkter de senaste 100 åren och ligger i framkant med sina nyskapande idéer. Miljoner människor använder 3M™ produkter, inte minst inom den grafiska branschen. Har du några frågor om 3M™ 1380 Wrapfolie? Tveka inte att ställa dem till oss, vi kan svara på det mesta.