icons icons
icons
icons

 

JOBBA HOS OSS

 

Vi expanderar och behöver omgående förstärkning med ytterligare en härlig medarbetare till vår folieavdelning

 

INNESÄLJARE
 

KA Olsson & Gems är ett B2B-företag som under våra 70 år erbjudit produkter till den grafiska branschen.  Företaget är certifierad distributör av 3M™ självhäftande folier och grafiska material samt ett 3M™ Endorsed Trainingscenter. Vi är även exklusiv distributör för STEK™ Paint Protection Film.  Våra kunder är bl a skyltmakare, grafiska verksamheter, monterbyggare samt carwrapping. Vi är 24 medarbetare som omsätter ca 110 Mkr. Bolaget ingår i koncernen Indutrade AB. Vill du jobba på ett företaget som står för högt kundfokus, eget ansvar, kunskap och omtanke – Då har du kommit rätt!

Våra värdeord är PROFESSIONELLA – SERVICEMINDED - FAMILJÄRA 

 

Beskrivning

Brinner du för försäljning och service? Vi söker en innesäljare som aktivt och drivande skall utveckla våra befintliga kunder samt även ansvara för nykundsbearbetning av självhäftande folier och grafiska material. Arbetets kärna ligger i kommunikationen med våra kunder varför det är viktigt att du är bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap.


Arbetsuppgifter

Som innesäljare hos oss har du en nyckelroll i säljteamet. Primära arbetsuppgifter är aktiv försäljning, hantering av kundförfrågningar och offerter samt orderhantering. Du förväntas självständigt och tillsammans med teamet hålla hög kvalitet och servicegrad. Tjänsten innebär att du även kommer att vara delaktig i mässor och events samt ha ett nära samarbete med våra leverantörer.


Din profil

Vi söker dig som trivs med att vara proaktiv, bygga relationer och driva försäljning. Du har en stark egen drivkraft och är engagerad på ett professionellt sätt. Vi söker dig som är en teamplayer som tillsammans med dina grymma kollegor jobbar mot vårt gemensamma mål: nöjda kunder!


För att trivas hos oss  

  • så är du drivande och målinriktad med ett genuint intresse för att göra affärer, bygga kundrelationer och ge den bästa servicen
  • behärskar du MS Office, talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska
  • så är du ansvarsfull som person
  • är kundfokus en självklarhet för dig
  • är du flexibel eftersom arbetsuppgifterna ibland kan variera beroende på beläggning

 

Det är mycket meriterande om du har bransch-

eller produkterfarenhet.


Vi erbjuder dig


ett väl sammansvetsat team där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Trygghet i en stark och framgångsrik arbetsgivare, en härlig arbetsmiljö med positiva arbetskamrater.

 

Anställning:    Tillsvidareanställning 100%, provanställning tillämpas
Arbetstid:        Vardagar 8 - 17, Sallarängsgatan i Mölndal
Lön:                 Fast månadslön, individuell
Tillträde:          Omgående


Ansökan

Är du vår nya medarbetare? Du är välkommen med din skriftliga ansökan till jobb@kao.nu
Märk din ansökan med:  Innesäljare Grafiskt material

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emil Gillmor på telefon 031-74 64 928

Exempelbild