• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Display & Dekor

dekor-dekoration-kategori

I våra kataloger för display och dekor hittar du vad du söker för skyltfönstret, mässan, eventet eller kontoret. Skyltdockor, dekor, tyger, skyltställ och ramar, möjligheterna att skapa den rätta känslan är oändliga.

Display – Allt inom ramar, skyltar och lister

Här hittar du allt för upphängningen, inramningen och skyltningen. Från butikslister med fickor för etiketter, till stora skyltar för filmvisning, podium och informationsskyltar. Här får du tydliga produktinstruktioner för hur du exponerar ditt material på bästa sätt.

Allt för dekor – Skapa miljöer året om

Det är dekoren som sätter känslan som inspirerar. Vill du skapa ett skyltfönster med kärlekstema till alla hjärtans dag? Ett strandhäng i tropikerna med flamingos och neonskyltar eller en brygglunch vid västkusten, med fiskmåsar och fisketrål? Eller varför inte en monter med påsk-tema, med harar, hönor och guldägg på en halmbädd? Vår stora dekor-katalog lämnar ingen visionär besviken.

Tyger för event, butik och mässor

Mjuka, strukturerade, pälsiga, glittriga eller böljande lyxiga i sammet. Med rätt tyg ramar du in ditt budskap och skapar en mjukare känsla. I vår katalog för tyger finns dem i en uppsjö av material och färger, så att du säkert hittar vad du söker till eventet, kampanjen eller montern.

Skyltdockor – Vuxna och barn i alla utföranden

Vissa plagg sätter den rätta känslan med en realistisk skyltdocka med ansiktsuttryck, smink och peruk, andra med huvudlösa och enkla dockor för att sätta mer fokus på själva plagget. Vilket som, så är det i vår katalog med skyltdockor du hittar den rätta skyltdockan för din kampanj. Vi har skyltdockor i vuxenstorlek som i barnstorlek, i olika färger och utföranden. Om du har några frågor om vårt sortiment, får du gärna kontakta oss. Vi kan svara på det mesta.