• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Tejp & Lim

I vår stora katalog för tejp och lim från 3MTM hittar du allt du behöver och allt du inte visste att du ville veta. Utöver det gedigna produktutbudet får du tillgång till tejp- och limskolan, som visar vilken sorts tejp eller lim du ska använda för ett visst material och hur du genomför fästningen på bästa sätt. Här hittar du även slitstarka kardborreband och produktfötter, som håller produkten på plats.

Tejp och lim från världsledaren

Sortimentet med tejp och lim kommer ifrån 3MTM, en världsledande tillverkare av högkvalitativa produkter och innovativa lösningar för människor över hela världen. Företaget har rykte om sig att vara ”världens kreativaste företag”, något som märks i deras utbud. Läs gärna mer om företaget i katalogen. Här hittar du tejp och lim i en mängd varierande utföranden; smältlim, dubbelhäftande tejp, spraylim, reparationslim, fogmassa och övriga fästprodukter för diverse ytor. Här får du också ett utbud av produkter för rengöring och ytbehandling, som vårdar materialet och får det att hålla optimal kvalitet länge. Med våra tydliga instruktioner når du bäst resultat och väljer rätt produkt för rätt material.

Kardborreband, greppmaterial och produktfötter

Det är också här vi visar utbudet av slitstarka kardborreband, greppmaterial för exempelvis våta miljöer och produktfötter som håller produkten stadigt på plats och som förenklar användningen. Skulle du ha några frågor om produkterna, eller vill veta mer, tveka inte att kontakta ossmed dem.