• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Om KA Olsson & Gems

För vem är KA Olsson & Gems?

Våra kundgrupper är något spretiga, precis som våra affärsområden. Vi ser det dock som en styrka då vi skapar nätverk över gränserna. Tejp & Lim arbetar ofta mot tung industri, bil- och lastbilsutveckling och rymdforskning. Folie & Digitalt möter grafiska verksamheter, arkitekter, tryckerier, mässor, konferensanläggningar, utställningar och skyltmakare. Display & Dekor arbetar med både små och stora företag, så som butikskedjor, reklambyråer och marknadsavdelningar.


KA Olssons historia

1950-talet – KA Olsson grundas.

Slutet av 1970-talet – Vi kommer in på området självhäftande material för screen och skyltbranschen.

Början av 1990-talet – Vi blir distributör för 3M™ och affärsområdena Tejp & Lim, och Folie & Digitalt är ett faktum. Idag är vi en av Sveriges största distributörer för 3M™.

Under 90-talet – KA Olsson går ihop med Gems och blir en av de starkaste aktörerna på marknaden inom våra tre områden.

Idag – Vi är stolta över att år efter år kunna utveckla företaget utan att tappa kärnan som vi haft sedan start. Idag arbetar vår avdelning Display & Dekor med butikskedjor över hela världen.


Våra tre F

Färgstarkt

Vi skapar förutsättningar för att våra uppdragsgivare ska kunna sätta mer färg på sin verksamhet, både fysiskt och bildligt. I samarbetet är vi en färgstark partner och innovatör, som alltid ger något utöver det förväntade.

Formbart

Vi arbetar ofta med formgivning av olika slag. Men att vara ett formbart företag handlar också om att kunna ändra riktning om det behövs. Vi jobbar flexibelt sida vid sida med vår uppdragsgivare.

Funktionellt

Funktion är A och O. Dessutom ska vårt arbete ska vara både funktionellt och gynnsamt för såväl oss själva, som för våra kunder.