• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

Partners


För att vi ska kunna erbjuda det bästa har vi förstås allierat oss med den största. 3M är en multinationell tillverkare av bland annat självhäftande material, tejp, lim och är sedan 20 år tillbaka partner med oss. Sedan några år är vi dessutom en av nordens största distributörer av 3M:s produkter. 3M har MCS-certifierat KA Olsson & Gems vilket innebär att vi alltid kan erbjuda ett stort lager, kunskap, service och vår vanliga tillgänglighet som vi alltid erbjuder.

Det är med stolthet KA Olsson presenterar vårt samarbete med Window France för den svenska och norska marknaden. Window France är med sina 30 år i branschen ett av världens ledande företag gällande design och tillverkning av skyltdockor. Window France filosofi är att vara det ekonomiska valet, d v s tillverka den bästa möjliga kvalitén till bästa möjliga pris. Läs mer här »

SIBU Design är en av våra främsta samarbetspartners.

Detta är ett material som är enkelt att bearbeta och kan användas på praktiskt taget ett obegränsat antal olika sätt. Det finns över 300 olika mönster och tillverkas i plattor både med och utan självhäftande baksida. Materialet kan även fås som mjukt á la tyginspirerat, vilket gör det extra lätt att forma. Du kan få arken i mått efter önskemål. Läs mer här »

Vår samarbetspartner Nessim Fair Support är marknadsledande inom bl a mattor till kampanjer, mässor, events samt exponeringsytor i butik. www.nessim.se

Vår samarbetspartner Annica Bergman driver företaget DEKKO som utbildar dekoratörer och Visual Merchandisers. Annica har även skrivit boken ”Skyltfönster” och har en lång och mycket gedigen erfaren som dekoratör i ett flertal stora företag. Läs om utbildningen här »

A-team är en samarbetspartner för dig som behöver hjälp med ny- eller ombyggnation av butiker och kontor. A-team ser möjligheterna i just ditt projekt och genom sin kompetens inom projektledning, design och hantverk arbetar de fram kreativa och funktionella helhetslösningar där dina behov alltid står i centrum. www.ateam.se