• 031 74 64 900
  • Sallarängsgatan 3, 431 37 Mölndal
Priser inkl. moms

KATALOGER

I denna gedigna katalog från 3M™ med tejp och lim lämnas ingen besviken. Utöver det stora produktutbudet får du här tillgång till en praktisk tejp- och limskola, som demonstrerar vilken sorts tejp eller lim du bör använda för bäst resultat, samt hur du genomför fästningen på bästa vis. I katalogen finns också slitstarka kardborreband och produktfötter, som håller materialet på plats.

Världsledande tillverkare av tejp och lim

3M™ är en världsledande tillverkare av produkter med högsta kvalitet och innovativa lösningar internationellt. Företaget sägs vara världens mest kreativa, vilket syns i deras produktutbud. Därför kan du räkna med riktigt bra produkter. Läs gärna mer om företaget i katalogen. Katalogen erbjuder tejp och lim i en stor bredd av utföranden; dubbelhäftande tejp, smältlim, fogmassa, reperationslim och fästprodukter för de flesta ytor. Söker du rengöringsprodukter och ytbehandlande produkter har du också kommit rätt. Och med våra instruktioner uppnår du bäst resultat, med rätt produkt för materialet.

Produktfötter, kardborreband och diverse tillbehör

Det är också här vi erbjuder slitstarka kardborreband, greppmaterial för våta miljöer och produktfötter, som håller produkten stadigt på plats och som optimerar användningen. Skulle du ha några frågor om produkterna, eller vill veta mer, tveka inte att höra av dig till oss!