3M™

3M™ Scotch™ Handhållare H180

3M™ Scotch™ Handhållare H180 - Pålitlig och användarvänlig handhållare för tejprullar.

Denna handhållare är speciellt utformad för att göra det enkelt och bekvämt att applicera tejp på olika ytor.

Oavsett om du behöver tejpa kartonglådor, försegla förpackningar eller utföra andra uppgifter, så är 3M™ Scotch™ Handhållare H180 det perfekta verktyget för jobbet.

Artikelnr: 68069
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Scotch™ Handhållare H180 - Pålitlig och användarvänlig handhållare för tejprullar.

  Denna handhållare är speciellt utformad för att göra det enkelt och bekvämt att applicera tejp på olika ytor. Oavsett om du behöver tejpa kartonglådor, försegla förpackningar eller utföra andra uppgifter, så är 3M™ Scotch™ Handhållare H180 det perfekta verktyget för jobbet.

  Produktegenskaper:

  • Enkel användning: 3M™ Scotch™ Handhållare H180 är enkel att använda och gör det smidigt att riva av och applicera tejp med en hand.
  • Hållbar konstruktion: Handhållaren är tillverkad av kraftig plast och är konstruerad för att tåla daglig användning och påfrestning.
  • Passar olika tejpstorlekar: 3M™ Scotch™ Handhållare H180 är kompatibel med olika bredder av tejp, vilket ger flexibilitet i ditt arbete. För tejper upp till 50mm bredd.

  3M™ Scotch™ Handhållare H180 är den idealiska följeslagaren för alla som regelbundet hanterar tejp i sitt arbete. Dess enkla användning och hållbara konstruktion gör det till ett oumbärligt verktyg för alla typer av tejpningsuppgifter.

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.