SIBU Design

SIBU är ett PVC-fritt material som är enkelt att bearbeta och kan användas på praktiskt taget ett obegränsat antal sätt.

 

KA OLSSON & GEMS ÄR DISTRIBUTÖR FÖR DEKORMATERIAL FRÅN SIBU DESIGN
Det finns över 300 olika mönster och tillverkas i plattor både med och utan självhäftande baksida. Materialet kan även fås som mjukt a' la tyginspirerat, vilket gör det extra lätt att forma. Du kan få arken i mått efter önskemål. Önskar du exempelvis träpanel och vill ha en prisvärd och smidig renovering med suveränt resultat – då är SIBU Design något för dig. Vi erbjuder ett stort utbud som passar alla smaker och behov. Läs mer om SIBU Design här.

 

SIBU ÄR ETT OTROLIGT FLEXIBELT DEKORMATERIAL
Med SIBU Design kan du skapa de mest unika miljöerna på ett enkelt och prisvärt sätt. Varför inte skapa nya sidor på butiksinredningen med någon av SIBU:s träimitationer? Detta ger ett äkta och bra resultat samtidigt som renoveringen blir mycket enklare att genomföra och det innebär också en mycket mer prisvärd investering än om man skulle välja riktigt trä. SIBU dekormaterial är ett flexibelt dekormaterial, som ger enastående resultat i många olika miljöer – det kan röra sig om butiker, hotell och restauranger etcetera. Välkommen att kontakta oss, om du har du frågor rörande dekormaterial från SISU design eller har andra funderingar om våra produkter – vi sätter alltid dina önskemål i centrum och våra experter ger dig effektiv hjälp.

 

SIBU DESIGN - EN AV VÅRA FRÄMSTA SAMARBETSPARTNER
Materialet med den rätta 3D-känslan för dig som arbetar med inredning, mode eller möbler. SIBU är ett material som är enkelt att bearbeta och kan användas på praktiskt taget ett obegränsat antal olika sätt. Det finns över 300 olika mönster och tillverkas i plattor både med och utan självhäftande baksida. Materialet kan även fås som mjukt a' la tyginspirerat, vilket gör det extra lätt att forma. Du kan få arken i mått efter önskemål.

 

VEM KAN ANVÄNDA MATERIALET?

• ARKITEKTER, för inredning ex receptioner, bardiskar, hissar, hotellrum, kontor, garderobsdörrar eller restauranger
• VISUAL MERCHANDISERS, för ex displayer, mässor, exponerings- och kampanjytor i butik, provrum eller skyltfönster
• MÖBELTILLVERKARE, för ex tillverkning av sänggavlar, skåpsdörrar eller bordsskivor
• INREDARE i privata hem, för ex väggar, skjutdörrsgarderober, dörrar eller istället för kakel i kök
Materialet är flexibelt vilket gör det lätt att använda. Leveranstiderna är relativt korta och framförallt – materialet är PVC-fritt!