3M™ PPF

Finishen på din bil får utstå mycket under en dag. Gör som nybilstillverkare världen över och välj Paint Protection Film från marknadsledande 3M™, som ger din bil de bästa förutsättningarna att möta dagen. Tag farväl av irriterande stenskott och välkomna en lack som håller sig riktigt fin en lång tid framöver.

 

SKYDDSFILM FRÅN VÄRLDENS FRÄMSTA TILLVERKARE
Vi har flera varianter av högkvalitativ skyddsfilm från 3M™, med olika egenskaper. 3M™ Scotchgard™ Paint Protection Film Pro, till exempel, är den officiellt enda licenserade filmen som skyddar bilens mest utsatta delar och ger ett oöverträffat skydd för lacken, så som stenskott och rispor, även i höga farter. Små repor ”läker” sig själva och du kan tvätta och vaxa bilen som vanligt utan att det påverkar filmen.

 

VARFÖR PAINT PROTECTION FILM FRÅN 3M™?
• Skyddar lacken extremt bra mot stenskott och repor
• Smälter smidigt in i lacken och gulnar inte
• Ger finishen längre livslängd

 


100 ÅR AV GRAFISK PRODUKTION
Vi är en stolt återförsäljare av 3M™, som sägs vara ett av världens mest kreativa företag. Företaget har i över 100 år erbjudit över 50 000 innovativa produkter, som förenklar vardagen för miljoner människor världen över. 3M™ produkter för grafisk produktion används flitigt av till exempel reklambyråer, skyltmakare och arkitekter, på grund av de högkvalitativa och framstående produktutvecklingarna. Har du några frågor om 3M™ Paint Protection Film? Tveka inte att ställa dem till oss, vi kan svara på det mesta.