▸CoverStyl

CoverStyl inredningsfolie är en självhäftande dekorativ folie som används för att förnya och förändra utseendet på olika ytor inomhus. Denna folie är särskilt utformad för att ge möjlighet att skapa ett stilfullt och personligt uttryck utan att behöva genomgå kostsamma renoveringar.

Upptäck fördelarna med CoverStyl inredningsfolie

Folien är utrustad med en självhäftande baksida, vilket gör den enkel att applicera på olika ytor utan behov av extra lim. Inredningsfolien är vattentålig och tål slitage, vilket gör den lämplig för användning i kök, badrum och andra utrymmen med hög fuktighet eller frekvent användning. Dessutom är den enkel att rengöra och designad för att bibehålla sin fräschhet över tid.

Olika mönster och användningsområden 

Med dess olika mönster och användningsområden kan den anpassas för att passa olika stilar och behov. Använd inredningsfolien för att förnya och förvandla ytan på möbler som skåp, bord och hyllor. CoverStyl fungerar även som en snabb och kostnadseffektiv lösning för att förändra utseendet på väggar utan att behöva använda tapet eller genomföra omfattande målningsprojekt. Tålighet mot vatten gör det lämpligt för användning i kök och badrum.

Upptäck vårt breda urval av mönster, färger och texturer för att passa olika stilar och inredningspreferenser.