Premium

3M™

3M™ SCPS 100 Mediumhäftande appliceringstejp

3M™ SCPS 100 Mediumhäftande appliceringstejp.

Den ultimata lösningen för en mängd olika tillämpningar inom industri och hantverk.

Denna högkvalitativa tejp från 3M™ kombinerar en imponerande klibbighet med användarvänlighet och mångsidighet för att möta dina behov.

Artikelnr: 24161
Minsta beställning: 1 rulle
 • Beskrivning

  3M™ SCPS 100 Mediumhäftande appliceringstejp.

  Den ultimata lösningen för en mängd olika tillämpningar inom industri och hantverk. Denna högkvalitativa tejp från 3M™ kombinerar en imponerande klibbighet med användarvänlighet och mångsidighet för att möta dina behov. Den ger tillräcklig vidhäftning för att hålla objekt på plats, samtidigt som den är lätt att hantera och ta bort när så önskas. 

  Funktioner: 

  • Genomskinlig papperstejp
  • Lätt att ta bort
  • Stark vidhäftning

  Användningsområden:

  Lämplig för grafik tryckt med Scotchcal(TM)-, Controltac Plus(TM)- och Scotchlite(TM)-filmer. Den är också lämplig för utskuren text och logotyper av ovanstående vinyler.

 • Specifikation
  Bredd 122 cm
  Rullängd 91,4 m
  Tjocklek 120 mic
  Kvalitet Premium
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer