▸SQUID

Squid är världens första självhäftande, vävda och transparenta tyg, som enkelt kan appliceras på olika glasytor för att skapa en trivsam atmosfär. Kanske behöver du ett diskret insynsskydd på kontoret, något stilfullt på skiljeväggen i badrummet eller ett egenkomponerat mönster på butiksfönstret? Då är Squid svaret på dina önskningar.

 

MÅNGSIDIG, SJÄLVHÄFTANDE TEXTIL
Squid är en unik kombination av design och användarvänlighet och av högsta belgiska kvalitet, från det välrenommerade textilföretaget Lampe Textiles NV. Dess linneliknande utseende och struktur ger en mjuk och stilren inramning. Med Squid på ytterfönstret blir temperaturen i rummet dessutom ner till 3 grader svalare under de varmaste sommardagarna. Materialet, beroende på val av färg, absorberar nämligen upp till 35% av energin från solen. Du kan även använda Squid i våtutrymmen, då materialet är vattenavvisande.

 

SQUID SJÄLVHÄFTANDE TEXTIL
Vävd linnekänsla – Stilrent insynsskydd
Enkelt att trycka på, applicera och går att skära
Kan användas på alla glasytor – även i våtutrymmen

 


LÄTT ATT FORMA, SKÄRA OCH RENGÖRA
Squid är PVC-fritt, lätt att rengöra och kan skäras till efter önskad storlek och form. Det är också bara fantasin som sätter gränserna, eftersom du kan använda en mängd olika trycktekniker på underlaget. Squid är enkel att applicera, sitter där det ska och lämnar inga fula rester när det tas bort. Squid kommer i sex olika, stilrena färger; Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock och Coal. Vilken gör sig bäst i just ditt rum? Squid är med andra ord ett fantastiskt alternativ till de klassiska nätgardinerna och ger dig möjlighet att skapa helt unika ytor, snabbt och enkelt.