Säkerhetsfilm för fastighet

KA Olsson & Gems erbjuder säkerhetsfilm från 3M™, som är marknadsledande inom branschen. Dessa säkerhetsfilmer för glasrutor ger överlägset slitstarka och rivsäkra fönster, där den optiska klarheten bibehålls.

 

SÄKERHETSFILM FRÅN MARKNADSLEDANDE 3M™
Om man exempelvis driver en verksamhet som man vill skydda mot yttre åverkan – då är säkerhetsfilmerna från 3M™ att lita på. Skyddsfilm för glasrutor ger en ökad säkerhet, förhindrar splitter och håller samman rutan, vilket skyddar mot personskador vid exempelvis offentliga miljöer, såsom skola och daghem etcetera. Vi är en certifierad distributör av 3M™ Säkerhetsfilm och certifierar även installatörer i hela Sverige.

 

SKYDDA GLASRUTOR FRÅN VANDALISERING MED UTBYTBAR FÖNSTERFILM
Inte nog med personskydd vid olyckor – fönsterfilmer ger även ett skydd mot inbrott och vandalisering. Fönsterglas på gatuplan är extra utsatta, vilket ökar risken för inbrott. Den sega fönsterfilmen fungerar som en hindrande sköld som gör att rutan håller ihop även när den krossas och avstyr därigenom att splitter kastas omkring samt att tjuvarna inte kommer in i lokalen. Har du frågor om säkerhetsfilm för glasrutor – tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig.