Premium

3M™

3M™ Scotchcal™ 3690 för screentryck

3M™ Scotchcal™ 3690 är en högkvalitativ gjuten PVC-folie som är speciellt utformad för användning i screentryckapplikationer.

Denna vinylfilm är känd för sin överlägsna prestanda och hållbarhet, vilket gör den till det perfekta valet för skapande av skärmbilder och grafik med hög kvalitet.

För ytor med låg ytenergi.

Artikelnr: 21690A
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ Scotchcal™ 3690 är en högkvalitativ gjuten PVC-folie som är speciellt utformad för användning i screentryckapplikationer. Denna vinylfilm är känd för sin överlägsna prestanda och hållbarhet, vilket gör den till det perfekta valet för skapande av skärmbilder och grafik med hög kvalitet. För ytor med låg ytenergi.

  Produktegenskaper:

  • Högkvalitativ vinyl: 3M™ Scotchcal™ 3690 är tillverkad av högkvalitativ vinyl som ger en jämn yta och utmärkt färgåtergivning.
  • Screentryckkompatibel: Denna vinylfilm är speciellt framtagen för att fungera perfekt i screentryckapplikationer, vilket ger skarpa och detaljerade tryckresultat.
  • Enkel applicering: Vinylfilmen är enkel att applicera på olika ytor, vilket gör det möjligt att skapa högkvalitativa screentryck med minimal ansträngning.

  3M™ Scotchcal™ 3690 för screentryck är det ultimata valet för grafiska proffs och konstnärer som kräver högkvalitativa och hållbara tryck. Oavsett om du skapar skyltar, affischer, dekaler eller konstverk, så kommer denna vinylfilm att hjälpa dig att uppnå imponerande resultat som varar över tid.

 • Specifikation
  Rullängd 50 m
  Avrullat Ja
  Applicering Torrt
  Material PVC
  Tjocklek 85 mic
  Luftkanaler Nej
  Hållbarhet Upp till 7 år
  Kvalitet Premium, gjuten
  Min. appliceringstemperatur 10-38°C
  Tryckteknik Screen
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer