KA

KA Digifilm PET - Magnetsystem

KA Magnetsystem - Digifilm PET.

En smart lösning för att presentera grafik och reklam på väggar inomhus.

Det här systemet består av två viktiga komponenter: ett järnbestruket papper (Digifilm PET) som kan tryckas och en självhäftande magnetmatta (SupaFerro).

Artikelnr: 89110
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  KA Magnetsystem - Digifilm PET.

  En smart lösning för att presentera grafik och reklam på väggar inomhus. Det här systemet består av två viktiga komponenter: ett järnbestruket papper (Digifilm PET) som kan tryckas och en självhäftande magnetmatta (SupaFerro). Genom att använda dessa två komponenter kan du enkelt och smidigt applicera ditt tryckta budskap direkt på väggen eller på en plastskiva. Det bästa är att ditt budskap är mycket enkelt att byta ut vid behov.

  Funktioner och fördelar:

  • Enkel installation: Systemet är enkelt att installera och gör det möjligt att skapa ögonblickliga förändringar på väggarna.
  • Anpassningsbart: Tryck ditt budskap på Digifilm PET och använd SupaFerro för att skapa anpassad grafik och reklam.
  • Lätt att byta ut: När det är dags för en ny kampanj eller ett nytt budskap är det enkelt att byta ut din grafik utan att behöva använda verktyg eller klistermedel.
  • Mångsidig användning: Perfekt för butiker, kontor, mässor och andra inomhusmiljöer.

  För att förvandla dina väggar till effektiva reklamytor eller informativa ytor, kontakta oss idag för att beställa vårt KA Magnetsystem eller diskutera anpassningsmöjligheter.

 • Specifikation
  Bredd 127 cm
  Avrullat Ja
  Finish Vit satin
  Tryckteknik Eco-/solvent, UV, vissa latex
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  Produkter märkta med "KA" ingår i det sortiment som vi på KA Olsson & Gems själva tagit fram eller importerat. För att kunna erbjuda dig bästa kvalitet är vi ständigt på jakt efter produkter att utöka vårt sortiment med.