POS - Point of sales

Vi har allt du behöver för upphängning av t ex dekorationer, kampanjmaterial, skyltar m.m. För fler produkter, så rekommenderar vi att du bläddrar i vår katalog. Är det något du saknar? Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig.

UPPHÄNGNING AV SKYLTAR, DEKORATIONER OCH KAMPANJMATERIAL
Med vårt material för upphängning av dekor och kampanjmaterial så får du snabbt och enkelt fram det budskap du önskar synliggöra i butiken, på mässan eller eventet. Det spelar ingen roll vilket kampanjmaterial du önskar marknadsföra – vi har garanterat tillbehören för dig. De är alla av god kvalitet, ser professionella ut och är lätta och smidiga att använda för dekor och kampanjer.

ALLT INOM TILLBEHÖR FÖR DISPLAY OCH DEKOR
Behöver du tillbehör för dekor och kampanjmaterial? KA Olsson & Gems har ett stort sortiment där du hittar allt du kan behöva för upphängning av kampanjmaterial. Vi har exempelvis många varianter av krokar, upphängare för poster och hängen i många olika material – allt du kan tänka dig för att synliggöra ditt budskap på ett effektivt sätt. Med rätt upphängning av dekor, så garanteras kunden få syn på varorna och det blir enkelt och smidigt för dig att marknadsföra dina produkter i butiken eller i andra offentliga miljöer.