3M™ Safety-Walk™

3M™ Safety-Walk™ halkskyddstejp är en banbrytande produkt som utformats för att minimera halkrisken på olika ytor. Denna självhäftande tejp är tillverkad med avancerad teknologi för att ge extra friktion och därigenom förhindra halkolyckor.

Egenskaper och fördelar:

Halkskyddande egenskaper: Safety-Walk™ halkskyddstejp är utformad för att ge ett greppvänligt ytskikt som minskar risken för halka och fallolyckor på olika släta och hala ytor.

Hållbarhet: Tillverkad med högkvalitativt material för långvarig prestanda. Tejpen är designad för att klara hög belastning och användning i olika miljöer utan att förlora sin effektivitet.

Självhäftande: Den självhäftande baksidan gör den enkel att applicera på olika underlag som golv, trappor, ramper och andra hala ytor utan krångel med lim eller andra fixeringsmetoder.

Anpassningsbar: Finns i olika bredder och längder för att möta olika behov och ytor. Dess flexibilitet gör att den kan användas på olika släta material och former.

Mångsidighet: Användbar i olika miljöer, inklusive kommersiella byggnader, industrianläggningar, sjukhus, offentliga utrymmen och hemmiljöer.