3M™ Display Mount™

3M™ Display Mount™ - En högkvalitativ och pålitlig monteringslösning.

Speciellt utformad för att hjälpa dig att enkelt och säkert fästa dina skyltar, affischer, foton och andra material på olika ytor.

Med 3M™ Display Mount™ kan du skapa en proffsig och prydlig presentation utan att behöva använda spikar, klister eller andra permanenta fästmetoder som kan skada dina väggar eller ytor.

Artikelnr: 23854
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Display Mount™ - En högkvalitativ och pålitlig monteringslösning.

  Speciellt utformad för att hjälpa dig att enkelt och säkert fästa dina skyltar, affischer, foton och andra material på olika ytor. Med 3M™ Display Mount™ kan du skapa en proffsig och prydlig presentation utan att behöva använda spikar, klister eller andra permanenta fästmetoder som kan skada dina väggar eller ytor.

  Produktegenskaper:

  • Enkel användning: 3M™ Display Mount™ är enkel att använda och kräver ingen avancerad monteringsutrustning. Du behöver bara skära eller klippa önskad längd, fästa den på baksidan av ditt material och trycka det mot den önskade ytan.
  • Hållbart och pålitligt: Denna monteringslösning är tillverkad av högkvalitativt material som säkerställer att ditt material hålls säkert på plats. Den är också utformad för att motstå värme, fukt och UV-strålning, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk.
  • Ingen skada på ytan: 3M™ Display Mount™ lämnar inga märken eller rester när du tar bort ditt material, vilket gör den till ett utmärkt val för tillfälliga eller skiftande presentationer.
  • Mångsidig användning: Denna produkt är lämplig för en mängd olika material, inklusive papper, kartong, tyg, plast och mycket mer. Den fungerar också på en mängd olika ytor, inklusive väggar, glas, metall och trä.

  Oavsett om du behöver sätta upp skyltar i din butik eller skapa professionella presentationer, så är 3M™ Display Mount™ den idealiska lösningen för att fästa dina material på ett säkert och estetiskt tilltalande sätt. Med sin enkla användning och tillförlitliga prestanda kan du vara säker på att dina material kommer att hållas säkert på plats och se bra ut under lång tid framöver.

  Används ej för polystyren.

  Volym: 400 ml

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast inom 24 timmar.

 • Filer