Distanser

Distanser används för att få en snygg montering av skyltar i t. ex akryl eller plåt. De är tillverkade i aluminium och finns i flera olika färgnyanser. Med rätt distanser förstärks budskap på ett effektivt sätt. Vi har de senaste lösningarna som maximerar slutresultatet. Kolla gärna in våra olika alternativ, där du kan läsa om respektive egenskaper. Skulle du önska hjälp, så tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig.

 

SKYLTDISTANSER FÖR OLIKA SKYLTAR OCH ÄNDAMÅL
Det är detaljerna som avgör hur helhetsupplevelsen kommer bli och med eleganta distanser får man ett lyckat resultat. De är enkla att montera och ger skyltar ett härligt djup med 3D känsla. Passar utmärkt till skyltar i exempelvis aluminium, plexi, plast och mässing.

 

VÄGGMONTERADE SKYLTHÅLLARE
När skyltar ska monteras på väggen på ett snyggt och professionellt sätt, så rekommenderar vi skyltdistanser – dessa skylthållare ger ett perfekt resultat och är både funktionella och hållbara för att skylten ska hänga säkert och stabilt. Det är en enkel och praktisk lösning för montering av plexiglasskivor, skyltar eller andra dekorationsskivor. Med dessa distanser upplevs skyltarna exklusiva.