Rullhållare

När du behöver en extra hand vid exempelvis monteringen av folie eller inslagningen med wellpapp står våra smidiga rullhållare redo att serva. Rullhållare tar liten plats, men är till stor nytta i det grafiska arbetet.

 

FÖRVARING FÖR MONTERING OCH INSLAGNING
Rullhållare gör det enkelt att snabbt få tag på pappret, folien eller tejpen. Vi har flera olika rullhållare för din förvaring, så som Speedy Tape, som fungerar som appliceringstejphållare. Den fästs enkelt vid bordskanten och tar inte upp värdefull plats på arbetsytan. Vidare till vår egen diskreta rullhållare för bredare rullar och den i aluminium och stål, en fin hjälp när du ska rensa folie eller behöver lite assistans på montagebordet.

 

RULLHÅLLARE FÖRDELAR
• Förvarar rullarna utan att ta plats på arbetsytan
• Enkla att fästa och flytta
• Underlättar montering och inslagning

 

VI KAN DET MESTA OM GRAFISK PRODUKTION
Vare sig det gäller våra produkter eller ett grafiskt projekt, så hjälper vi dig gärna. Vi har befunnit oss i den grafiska världen i över 70 år och är vana vid att finnas till hands för våra kunder med idéer, passion och kunskap. Vår expertis sträcker sig över vitt skilda affärsområden, allt ifrån butiksskyltning till rymdforskning. Därför är inga frågor för svåra för oss att svara på. Välkommen att kontakta oss om det är något du undrar över.