3M™

3M™ 8631 Glasrengöring

3M™ 8631 Glasrengöring - För kristallklara ytor.

3M™ 8631 Glasrengöring är den ultimata lösningen för att få dina glasytor skinande rena.

Denna högkvalitativa produkt är speciellt utformad för att avlägsna smuts, fläckar och beläggningar från glas och lämna en kristallklar yta utan rester eller streck.

Artikelnr: 30261
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ 8631 Glasrengöring - För kristallklara ytor.

  3M™ 8631 Glasrengöring är den ultimata lösningen för att få dina glasytor skinande rena. Denna högkvalitativa produkt är speciellt utformad för att avlägsna smuts, fläckar och beläggningar från glas och lämna en kristallklar yta utan rester eller streck.

  Funktioner och Fördelar:

  • Kristallklara ytor: 3M™ 8631 Glasrengöring ger dina glasytor en fantastisk klarhet och glans, vilket förbättrar utseendet och ljusgenomsläppet.
  • Effektiv avlägsnande av smuts: Denna rengöringsprodukt är utrustad med en kraftfull formula som snabbt bryter ned och tar bort smuts, fläckar och beläggningar.
  • Enkel användning: Produkten är lätt att applicera och kräver ingen komplicerad process. Ett par sprutningar och en avtorkning med en ren trasa är allt som behövs.
  • Mångsidig: Använd 3M™ 8631 Glasrengöring på fönster, speglar, glasbord och andra glasytor för att uppnå fantastiska resultat.
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer