3M™

3M™ 8984 Limborttagare

3M™ 8984 - Effektiv limborttagning.

3M™ 08984 Limborttagare är den ultimata lösningen för att säkert och effektivt ta bort limrester och andra oönskade ämnen från olika ytor.

Utvecklad för att ta bort färgspill, lim, silikon, vax, tjära och olja när den används på rätt sätt.

Artikelnr: 24012
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ 8984 - Effektiv limborttagning.

  3M™ 08984 Limborttagare är den ultimata lösningen för att säkert och effektivt ta bort limrester och andra oönskade ämnen från olika ytor. Utvecklad för att ta bort färgspill, lim, silikon, vax, tjära och olja när den används på rätt sätt.

  Funktioner och Fördelar:

  • Effektiv limborttagning: 3M™ 08984 Limborttagare är försedd med en kraftfull formula som löser upp och avlägsnar limrester och andra föroreningar på ytor.
  • Mångsidig användning: Kan används på härdad billack, vinyl och tyg.

  Volym: 1 L

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer