3M™

3M™ Graffiti Remover

3M™ Graffiti Remover - Effektiv Borttagning av Graffiti.

3M™ Graffiti Remover är den idealiska lösningen för att snabbt och effektivt ta bort graffiti, färgspray och oönskade målningar från olika ytor.

Denna högkvalitativa produkt är utformad för att återställa ytor till sitt ursprungliga skick utan att orsaka skador.

Artikelnr: 37411
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Graffiti Remover - Effektiv Borttagning av Graffiti.

  3M™ Graffiti Remover är den idealiska lösningen för att snabbt och effektivt ta bort graffiti, färgspray och oönskade målningar från olika ytor. Denna högkvalitativa produkt är utformad för att återställa ytor till sitt ursprungliga skick utan att orsaka skador.

  Funktioner och Fördelar:

  • Effektiv Graffitiborttagning: 3M™ Graffiti Remover är utrustad med en kraftfull formula som snabbt bryter ned och tar bort graffiti, färgspray och andra målningar från ytor.
  • Säker på Ytan: Denna borttagare är noggrant utformad för att inte skada den underliggande ytan, vilket bevarar ytan intakt.
  • Användarvänlig: 3M™ Graffiti Remover är enkel att använda och levereras i praktiska behållare för enkel applicering.
  • Mångsidig Användning: Produkten är lämplig för att ta bort graffiti och oönskade målningar från olika ytor, inklusive väggar, skyltar, tåg, och mycket mer.

  Volym: 1L

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.