3M™ 4016 Dubbelhäftande tejp

3M™ Dubbelhäftande Uretanfoamtejp 4016 - Stark och Hållbar Vidhäftning 3M™ Dubbelhäftande Uretanfoamtejp 4016 är den ultimata lösningen när det kommer till att skapa en stark och permanent bindning mellan olika ytor.

Denna tejp är särskilt utformad för att möta de höga kraven inom olika branscher och applikationer.

Funktioner och Fördelar: Stark Vidhäftning: 3M™ 4016 Uretanfoamtejp erbjuder en kraftfull och permanent vidhäftning som tål belastning och yttre påverkan.

Artikelnr: 67076
Minsta beställning: 12 rulle
 • Beskrivning

  3M™ Dubbelhäftande Uretanfoamtejp 4016 - Stark och Hållbar Vidhäftning

  3M™ Dubbelhäftande Uretanfoamtejp 4016 är den ultimata lösningen när det kommer till att skapa en stark och permanent bindning mellan olika ytor. Denna tejp är särskilt utformad för att möta de höga kraven inom olika branscher och applikationer.

  Funktioner och Fördelar:

  • Stark Vidhäftning: 3M™ 4016 Uretanfoamtejp erbjuder en kraftfull och permanent vidhäftning som tål belastning och yttre påverkan.
  • Mångsidig Användning: Denna tejp kan användas på en mängd olika ytor och material, vilket gör den idealisk för olika applikationer.
  • Högkvalitativ Konstruktion: 3M™ är känt för att tillverka högkvalitativa produkter, och 4016 Uretanfoamtejp är inget undantag.
  • Lätt Användning: Produkten är enkel att applicera med hjälp av det dubbelhäftande utseendet och kommer i praktiska rullar eller bitar för enkel hantering.

  Oavsett om du arbetar inom konstruktion, fordonsindustrin eller någon annan bransch, kan du lita på 3M™ Dubbelhäftande Uretanfoamtejp 4016 för att skapa en stark och permanent bindning.

 • Specifikation
  Bredd 19 mm
  Rullängd 13,7 m
  Tjocklek 0,23 mm
  Bärare Papper
  Temperaturbeständighet 65°c kontinuerligt, 82°c tillfälligt
  Liner Densified Kraft
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.