Vi har semesterstängt v.29-30. Trevlig sommar! ☀️

Vi hjälper dig skapa rätt atmosfär i offentlig miljö.
Hela vägen. Från idé till distribution.

 

PROJEKT      DEKORATION      ANPASSAD WEBBSHOP

Vår & Sommar 2024

En katalog full av dekoration till våren och sommarens alla tillfällen →

PROJEKT

Från idé till distribution

DEKORATION

Montering av dekor

ANPASSAD WEBBSHOP

Personlig webbshop

DISPLAY & DEKOR

Här hittar du hela vårt sortiment som bl a
  • Produkter för butiksinredning
  • Skyltdockor
  • POS - Point Of Sales
och mycket mycket mer... 

 

Se hela sortimentet

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

 

INSTAGRAM

 

DISPLAY & DEKOR

Är du i behov av display och dekormaterial för din butiksskyltning? Då har du kommit rätt! Med 70 år i branschen besitter vi gedigen kunskap och erfarenhet och är din trygga partner. Vårt fokus ligger i kreativa lösningar, flexibilitet och snabba leveranser, där ditt kampanjmaterial uppnår en mycket hög standard. Hos KA Olsson & Gems hittar du ett brett sortiment av dekor, skyltmaterial och kampanjmaterial för butiksmiljöer samt marknadsavdelningar etcetera.

VÅR KUNSKAP OCH ERFARENHET KAN LYFTA ERT KAMPANJMATERIAL TILL EN NY NIVÅ

En kontakt. Ett avtal. Flera tusen skyltfönster. Inom affärsområdet Display & Dekor arbetar vi med kampanj- och displaymaterial där ditt kampanjmaterial når nya höjder. Allt-i-ett-principen kallar vi det. En enda kontakt från start till mål, det vill säga från idé till leverans i butik. KA Olsson & Gems har lång erfarenhet och gedigen kunskap, där vi skräddarsyr varorna efter dina önskemål vare sig det gäller en enstaka produkt eller ett helt skyltfönster som skall levereras till tio butiker eller flera tusen. Vi erbjuder också dekormaterial och kampanjmaterial för aktuella säsonger, så som exempelvis juldekor i butiksmiljöer.

VI HJÄLPER FLERA AV VÄRLDENS STÖRSTA BUTIKSKEDJOR MED BUTIKSSKYLTNING

Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap är vi ett pålitligt bollplank och som en förlängd inköpsarm arbetar vi med allt från idé och ritning till teknisk lösning, produktion, lagerhållning och logistik över hela världen. Våra kunder är allt från små butiker till marknadsavdelningar på stora internationella butikskedjor samt även reklambyråer och enskilda företag.

EXEMPEL PÅ SKYLTFÖNSTER

NYHETSBREV DISPLAY & DEKOR

Vill du vara uppdaterad och få tillgång till nyheter och erbjudande?
Signa upp på vårt nyhetsbrev så missar du inget