OM KA OLSSON & GEMS

 

FÖR VEM?

Våra kundgrupper är något spretiga, precis som våra affärsområden. Vi ser det dock som en styrka då vi skapar nätverk över gränserna. Tejp & Lim arbetar ofta mot tung industri, bil- och lastbilsutveckling och rymdforskning. Folie & Digitalt möter grafiska verksamheter, arkitekter, tryckerier, mässor, konferensanläggningar, utställningar och skyltmakare. Display & Dekor arbetar med både små och stora företag, så som butikskedjor, reklambyråer och marknadsavdelningar.

VÅR HISTORIA

1950-talet – KA Olsson grundas.

Slutet av 1970-talet – Vi kommer in på området självhäftande material för screen och skyltbranschen.

Början av 1990-talet – Vi blir distributör för 3M™ och affärsområdena Tejp & Lim, och Folie & Digitalt är ett faktum. Idag är vi en av Sveriges största distributörer för 3M™.

Under 90-talet – KA Olsson går ihop med Gems och blir en av de starkaste aktörerna på marknaden inom våra tre områden.

Idag – Vi är stolta över att år efter år kunna utveckla företaget utan att tappa kärnan som vi haft sedan start. Idag arbetar vår avdelning Display & Dekor med butikskedjor över hela världen.

VÅRA TRE F

Färgstarkt. Vi skapar förutsättningar för att våra uppdragsgivare ska kunna sätta mer färg på sin verksamhet, både fysiskt och bildligt. I samarbetet är vi en färgstark partner och innovatör, som alltid ger något utöver det förväntade.

Formbart. Vi arbetar ofta med formgivning av olika slag. Men att vara ett formbart företag handlar också om att kunna ändra riktning om det behövs. Vi jobbar flexibelt sida vid sida med vår uppdragsgivare.

Funktionellt. Funktion är A och O. Dessutom ska vårt arbete ska vara både funktionellt och gynnsamt för såväl oss själva, som för våra kunder.

 

MILJÖARBETE

 

Vi är givetvis moralister ut i fingerspetsarna. Men där går gränsen.

Vi älskar miljön, vi tycker om vårt öppna och trevliga arbetsklimat, vi behandlar alla lika och källsorterar. Ett så pass stort företag som vi trots allt är bör ta ansvar för sina handlingar. Vi vet också att våra återförsäljare och leverantörer är på samma spår som oss när det gäller moraliskt och etiskt arbete. Det är vi glada över.

Att våra kunder har börjat ställa höga krav på vårt sociala ansvar när det kommer till miljö och etik sporrar oss att hitta nya lösningar och vägar för att främja målet.

Läs mer om vårt arbete med sustainability här

 

VÅR LEDNING

 

Strategiska beslut och långsiktig överblick. Det här är vår styrelse. Personerna som ansvarar för att KA Olsson & Gems håller kursen.

Peter Fredriksson

Styrelseordförande

 

Fagerberg AB

Joakim Skantze

Styrelseledamot

 

Indutrade AB

Christina Aspeborn

Styrelseledamot/VD

 

KA Olsson & Gems AB

Fredrik Johansson

Styrelseledamot

 

KA Olsson & Gems AB

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email

Förnamn Efternamn

Telefon
Mobil
Email