Dubbelhäftande tejp

Vi erbjuder 3M tejp som lever upp till industrins höga krav. Tejper från 3M har PSA-häftämne på båda sidor som fogar samman ytor som rostfritt stål, aluminium, glas, trä, papper och plaster etcetera. Tejpen har en utmärkt hållfasthet och fungerar både som en permanent och tillfällig montering.

 

DUBBELHÄFTANDE TEJP FÖR ALLA TYPER AV YTOR OCH ÄNDAMÅL
Med dubbelhäftande tejp skapas ett ordentligt starkt och säkert grepp. Vi levererar tejp som passar till de flesta ytor där du kan lita på dess sammanfogande kvalitet. Att använda dubbelhäftande tejp underlättar arbetet med sammanfogning av ytor – det går snabbt och har en hög funktion samtidigt som tejpen är en effektiv ersättare av exempelvis popnit.

 

VI ÄR ER PROFESSIONELLA LEVERANTÖR AV TEJP FÖR TILLVERKANDE INDUSTRI
Har du en tillverkande industri och i behov av tillförlitlig tejp? Då är KA Olsson & Gems en pålitlig leverantör att räkna med. Vi erbjuder industritejp av olika slag, där du hittar exempelvis polyestertejp, skumplasttejp och 3M dubbelhäftande mattejp. Mattejp är utmärkt att använda för att fästa mäss-mattor där en sida är permanent och en är avtagbar. Bannertejp är den nötstärkta dubbelhäftande tejpen som är exemplarisk för textilbanderoller. KA Olsson & Gems – en trygg leverantör av högkvalitativ tejp.