Folie & Digitalt

Vill din kund foliera 122 långtradare med olika motiv?
Vart ska du börja? Förslagsvis hos oss.

KA Olsson & Gems erbjuder folie och material för den grafiska branschen. Med över 30 år inom området självhäftande folier så har vi den erfarenhet och kunskap som garanterar det bästa resultatet samt snabb service. Vi är din trygga partner med ett brett sortiment av självhäftande folie, solfilm, dekorfilm, självhäftande vinylplast, vinylfolie och skärfolie etcetera.

FOLIE OCH MATERIAL FÖR DEN GRAFISKA BRANSCHEN
Inom området folie och digitalt tillhandahåller vi material och tillbehör. Vi är sedan 20 år tillbaka partner till 3M och distribuerar samt lagerför större delen av deras grafiska sortiment inom självhäftande produkter. Vi kompletterar vårt sortiment med egen import av andra relaterade artiklar.

SOLFILM, DEKORFILM, SJÄLVHÄFTANDE VINYLPLAST, VINYLFOLIE, SKÄRFOLIE OCH MYCKET MER
KA Olsson & Gems har ett brett sortiment och erbjuder den perfekta sammansättningen av partnerskap och egen närvaro, vilket gör oss till en komplett leverantör till skyltmakare och monterbyggare. Vi är också starkt engagerade i 3M:s MCS koncept – ett garantiprogram som erbjuds till producerande företag inom den grafiska branschen. MCS innebär trygghet och kontinuitet för alla parter, men också ett stort ansvarstagande både för oss och 3M.

Med 30 års erfarenhet av självhäftande folier tillsammans med fortlöpande utbildning av vår personal och ett brett produktsortiment har vi den kunskap och de lösningar som krävs för svåra applikationer. Oavsett om du söker solfilm, vinylfolie, dekorfilm, självhäftande vinylplast, skärfolie, så hittar du det hos oss. Våra kunder finns bland skyltmakare, tryckerier, monterbyggare, arkitekter, utställare, reklamateljeér etcetera.