ANPASSAD WEBBSHOP

Hos oss kan du få en skräddarsydd webbshop som förenklar beställningsprocessen

 

Visste du att vi erbjuder möjligheten att skapa en anpassad webbshop helt efter era specifika önskemål, helt kostnadsfritt? För er som har en kedja med fem eller fler enheter. Vi förstår att varje företag har sina egna unika krav och mål, och därför strävar vi efter att skapa en webbshop som är skräddarsydd för att möta just dina affärsbehov.

Ta en titt på videon nedan för att se hur det kan se ut!

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT


1. Vi börjar med ett uppstartsmöte där vi skapar en plan på hur vi ska lägga upp webbshopen för att det ska bli så bra som möjligt för er.  

2. Tillsammans tar vi fram ett sortiment som ni vill ha i webbshopen. Det går självklart att komplettera med fler produkter längs vägens gång.

3. Vi lägger upp alla produkter så att det blir smidigt och enkelt för dig och dina enheter att beställa.

4. När du är nöjd med webbshopen lanserar vi den och ger inlogg till alla dina enheter.

5. Lägg beställningar!

Genom att öppna en webbshop hos oss kan ni beställa varor från samma ställe och på så sätt spara både tid och fraktkostnader. Dessutom är webbshopen alltid öppen så dina enheter kan lägga en beställning vilken tid på dygnet som helst. Det kan inte bli bättre eller enklare än så.

 

Vi har hjälpt flera av våra kunder att öppna en webbshop hos oss, så vi har en bred kunskap och mycket erfarenhet kring det.
Exempelbild

 

Är du intresserad av att öppna upp en webbshop eller vill ha mer information?
Tveka inte på att höra av dig så hjälper vi dig!

Tack! Vi kontaktar dig inom kort