DEKOR

Uppfyll din dekordröm med vår hjälp

 

Har du svårt att exponera dina produkter på ett lockande sätt i skyltfönstret? Önskar du att ge dina kunder en minnesvärd upplevelse när de besöker din butik i gallerian? Eller kanske behöver du hjälp med att skapa en säljande miljö i din mataffär? Oavsett vad dina dekorbehov är, kan vi hjälpa dig.

I dagens konkurrensutsatta marknad blir det allt viktigare att skapa en upplevelse för kunden. Dekoration spelar en avgörande roll för att skapa en atmosfär av levande miljö och locka kunder att utforska och handla i din butik. Med rätt dekor kan du inte bara fånga kundernas uppmärksamhet utan också öka försäljningen av dina produkter.

Vi arbetar nära dig för att förstå din vision och sedan omsätta den i praktiken med högkvalitativa dekorationsprodukter.

Varför ska du kontakta oss?

KA Olsson & Gems är en trygg partner med många år i dekorbranschen. Med vår långa erfarenhet och gedigna kunskap är vi ett pålitligt bollplank och en förlängd inköpsarm från ritning till teknisk lösning, produktion, lagerhållning och logistik world wide.

 

Vilka samarbetspartners har vi?

Våra samarbetspartners står för kreativiteten och montering på plats. De är utbildade dekoratörer och proffs på sina jobb.

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

 

 Exempelbild

  Exempelbild

Antalet samarbetspartners växer med tiden. Vill du vara en del av vårt gäng, maila displaydekor@kao.nu

 
 
Dekor

I vårt sortiment erbjuder vi dekor för alla tillfällen och högtider. Två gånger om året, inför sommaren och vintern, uppdaterar vi våra kataloger med dekorartiklar. 

 

Till katalogerna

Exempelbild

 

Förverkliga din dekordröm - Kontakta oss

Tack! Vi kontaktar dig inom kort