Skyltdockor

Vårt företag representerar ett flertal internationella tillverkare av skyltdockor. Som en engagerad samarbetspartner och förlängd inköpsarm hjälper vi dig att ta fram rätt skyltdocka för just ditt behov, oavsett antal.

 

VI ERBJUDER SKYLTDOCKOR FÖR ALLA ÄNDAMÅL

Sortimentet nedan är endast ett urval. Vill du se fler kollektioner från olika leverantörer? Kontakta oss.

Oavsett vilken pose du önskar att skyltdockan ska ha, så hittar du det hos oss på KA Olsson & Gems – vi har många olika varianter av skyltdockor, allt från sittande, stående, liggande till olika typer av kroppar. Kanske vill du ha en skyltdocka i flera olika kroppsmodeller? Kolla in skyltdockorna här nedanför, där finns många olika modeller. 

 

SKYLTDOCKOR FÖR JUST ERT BEHOV, OAVSETT ANTAL

Att använda sig av skyltdockor är ett effektivt och populärt sätt för att marknadsföra kläder. Kläderna får en tydlig exponering, där det är lätt för kunderna att leva sig in i hur plaggen skulle se ut på dom själva. KA Olsson & Gems har många olika sorters skyltdockor, för att du ska kunna köpa skyltdockor som motsvarar just dina önskemål. Skapa ett dynamiskt och spännande skyltfönster med skyltdockor i olika poser och uttryck, så marknadsförs dina kläder effektivt. Att använda sig av skyltdockor är ett gammalt och beprövat sätt att marknadsföra sina kläder och det slutar aldrig fylla sin suveräna funktion. Har du frågor om våra skyltdockor, välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig och står till din service.