Övrigt inom tejp

Vi har tejp- och klisterprodukterna du söker. Behöver du tejpa ihop ett stort fång cellofan? Montera foton på ett stort fönster? Limma mycket, snabbt och enkelt? Oavsett vilket, så har du kommit helt rätt.

 

TEJP OCH LIM FÖR ALLA TILLFÄLLEN
Med rätt tejp och lim går produktionen snabbare och resultatet blir så mycket bättre. För trycksaker och varuprover rekommenderar vi till exempel Glue Dots, som är avtagbara och transparenta fästpunkter. Är det däremot papper, kartonger och småpaket som ska fästas, är kontorstejpen idealisk då den är både stark och fukttålig. Dokumenttejpen, å sin sida, lämpar sig väl för skola och hem. Den går att skriva på, är osynlig efter appliceringen och ger inte de karaktäristiska svarta kanterna som vanlig tejp ger vid fotokopiering. Kort sagt, här finns olika typer av tejp och lim, som underlättar fästningen. Hittar du inte vad du söker, får du gärna titta i vårstora produktkatalog för tejp och lim.

 

FRÅGA OSS OM GRAFISKA PRODUKTER
Vi har ett gediget sortiment av produkter för diverse grafiska projekt, stora som små. Har du några frågor om dem får du gärna ställa dem till oss.Vi kan svara på det mesta.