Golv- och gatuställ

Lyft fram din verksamhet med professionella golvställ och gatuställ – vi har flera olika sorters ramar och varianter för att du ska hitta det som speglar ditt budskap på rätt sätt.

 

BROSCHYRSTÄLL OCH INFOSKYLTAR FÖR TYDLIG EXPONERING AV BUDSKAP OCH INFORMATION
Är du ute efter den perfekta reklampelaren utanför butiken? Då har du kommit rätt – vi erbjuder gatupratare som synliggör verksamhetens budskap på rätt sätt, så att omgivningen lätt får syn på din butik även från långt håll. Våra exponeringsställ passar både inomhus och utomhus och är hållbara för att du inte ska behöva byta ut gatuprataren även vid tuffa påfrestningar av väder och vind.

 

GATUPRATARE GÖR ATT DITT BUDSKAP SYNS
KA Olsson & Gems levererar alltid produkterna snabbt och effektivt och garanterar den högsta kvaliteten. Vi har många olika storlekar och färger att välja på – allt för att exponeringsställen ska motsvara det du önskar på bästa sätt. Med våra gatupratare får du framträdande skyltar som effektivt marknadsför din verksamhet alla dagar i veckan. Gatupratare är en engångskostnad med väldigt lång livslängd, vilket gör dem till en prisvärd investering. Har du frågor om våra golvställ, gatuställ eller någon av våra andra produkter, välkommen att kontakta oss – vi sätter alltid dina önskemål i centrum.