Kardborre och snabblås

Kardborre, snabblås ersätter skruvar, spikar, snäpplås och andra metoder för uppsättning av t ex väggpaneler, skyltar och utställningsmontrar. Återförslutsbara fästsystem är praktiska och har en smidig användarvänlighet. Du får en snabb montering med stark låsningsstyrka där du kan få det format som är anpassat efter dina behov.

 

SNABB OCH UTBYTBAR UPPSÄTTNING AV SKYLTAR OCH PANELER MED KARDBORRE
Glöm krångliga upphängningar med besvärliga inpassningar – med kardborre kan du snabbt och enkelt byta ut skyltar och paneler. De har hög vidhäftningsförmåga mot olika ytor och lämpar sig både mot inomhus- och utomhusapplikationer. Kardborre är utmärkt för montering av luckor och kåpor på datorer och för att säkra paneler i till exempel hissar. De passar även för montering av displaydetaljer i mässmontrar.

 

TILLFÄLLIGA FÄSTLÖSNINGAR MED KARDBORRE OCH SNABBLÅS FRÅN 3M
3M snabblås kan klara upp mot flera tusen upp- och nedmonteringar och är därför perfekta att använda när man behöver tillfälliga fästlösningar samt när man är ute efter bra fuktbeständighet. KA Olsson & Gems erbjuder många olika sorters kardborrar – allt för att du ska hitta det som lämpar sig till ditt ändamål bäst.