Premium

3M™

3M™ A-G Wrap 8588G

3M™ Anti-graffiti Wrap Overlaminate Gloss Series 8588.

En avancerad lösning för att skydda ytor från graffiti och andra oönskade märken.

Detta laminat är designad för att ge en högglansig finish samtidigt som den fungerar som ett sköld mot graffiti, repor och andra ytskador.

Artikelnr: 92722
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ Anti-graffiti Wrap Overlaminate Gloss Series 8588.

  En avancerad lösning för att skydda ytor från graffiti och andra oönskade märken. Detta laminat är designad för att ge en högglansig finish samtidigt som den fungerar som ett sköld mot graffiti, repor och andra ytskador.

  Produktegenskaper:

  • Graffitiskydd: 3M Anti-graffiti Wrap Overlaminate Gloss Series 8588 fungerar som ett effektivt skydd mot graffiti och andra oönskade märken. Den är enkel att rengöra och tar bort graffiti utan att skada ytan.
  • Högglansig finish: Denna overlaminate-folie ger en slät och högglansig yta som förhöjer utseendet på de ytor den används på.
  • Lätt att applicera: 3M Anti-graffiti Wrap Overlaminate Gloss Series 8588 är enkel att applicera på olika ytor med hjälp av sin självhäftande teknologi.
  • Långvarigt skydd: Förutom att förhindra graffiti och andra märken, ger denna folie också skydd mot repor och andra ytskador.
 • Specifikation
  Bredd 122 cm
  Rullängd 50 m
  Avrullat Ja
  Finish Blankt
  Adhesiv Klart permanent akrylhäftämne
  Applicering Torrt
  Material PVDF-polymerblandning
  Tjocklek 30 mic
  Hållbarhet Upp till 8 år
  Kvalitet Premium
  Min. appliceringstemperatur 15-38°C
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer