3M™ Hangtabs

3M™ Hangtabs.

3M™ Hangtabs är en pålitlig och praktisk lösning för att presentera och marknadsföra dina produkter i butiker och andra försäljningsmiljöer.

Dessa transparenta flikar är tillverkade med 3M:s kvalitet och teknologi och har utformats för att vara enkla att använda och hålla produkter säkert på plats.

Artikelnr: 23236
Minsta beställning: 1 frp
 • Beskrivning

  3M™ Hangtabs.

  3M™ Hangtabs är en pålitlig och praktisk lösning för att presentera och marknadsföra dina produkter i butiker och andra försäljningsmiljöer. Dessa transparenta flikar är tillverkade med 3M:s kvalitet och teknologi och har utformats för att vara enkla att använda och hålla produkter säkert på plats.

  Funktioner och fördelar:

  • Enkel användning: 3M™ Hangtabs har en självhäftande baksida som gör det enkelt att fästa dem på produkter utan att behöva använda klister eller tråd.
  • Hållbarhet: Tillverkade av högkvalitativt material, dessa hangtabs är konstruerade för att hålla och stödja produkter i olika viktklasser.
  • Transparent design: Den transparenta fliken är diskret och påverkar inte produktens presentation. Dina kunder kan enkelt se produktens egenskaper och information.
  • Mångsidighet: 3M™ Hangtabs kan användas för att hänga upp en mängd olika produkter, inklusive förpackningar, leksaker, kläder och mycket mer.

  Använd 3M™ Hangtabs för att förbättra din produktpresentation och locka fler kunder i butiken. Dessa hangtabs är en pålitlig partner för dina detaljhandelsbehov och hjälper till att skapa en ren och organiserad utställningsyta.

  Frp: 500 st

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

Columbusring
Columbusring

Columbusring

Finns fler varianter
C-krok

C-krok

Finns fler varianter
Dubbelkrok
Dubbelkrok

Dubbelkrok

Finns fler varianter