3M™ IJ280 PRINT WRAP FILM

Wrap fast. Wrap fearlessly.

 

3M™ IJ280 är printfolien som är framtagen i samråd med montörer från hela världen. En otroligt formbar wrapfolie i premiumkvalitet med fantastisk prestanda. 3M™ Comply™v4 Air Release-teknik hjälper dig att få jobbet gjort snabbt och rätt – första gången. Beställ prov och testa själv!

 

✓ Extremt formbar med minimal värme
✓ Ner till 8 timmars torktid
✓ 20% snabbare montage
✓ Upp till två gånger bättre i djupa veck
✓ 3M™ Comply™ v4 luftkanaler
✓ Enastående printkvalitet
✓ 3M™ MCS-garanti

✓ Lätt att ta bort

 

Beställ prov

Köp 3M™ IJ280

Exempelbild

✓ Formbar med minimal värme

  

3M™ IJ280 behöver mycket mindre värme för att forma sig perfekt kring svåra och ojämna ytor, vilket gör applikationen smidigare.

✓ Ner till 8 timmars torktid

 

Med en reducerad torktid på endast 8 timmar, kan du snabbt gå vidare till nästa steg eller leverans, vilket ökar effektiviteten i arbetsflödet.

✓ 20% snabbare montage

 

Spara tid och arbetskostnad med en 20% snabbare monteringsprocess jämfört med andra wrapfilmer på marknaden.

✓ Upp till 2x bättre i djupa veck

 

Den här filmen fäster i djupa veck och svåra kurvor otroligt väl, vilket minskar risken för lossning och ger en snyggare finish.

✓ 3M™ Comply™ v4 luftkanaler

  

Den nyaste versionen av 3M's Comply luftkanalsteknologi garanterar en bubbelfri applikation och ger en smidigare, renare look.

✓ Enastående printkvalitet

 

Förvänta dig kristallklara, levande bilder som kommer att fånga alla blickar.

✓ 3M™ MCS-garanti

 

Ditt förtroende backas upp av 3M's MCS-garanti, vilket säkerställer att produkten håller den kvalitet och prestanda som lovas.

✓ Lätt att ta bort

 

När det är dags att uppdatera eller ta bort din grafik, kan 3M™ IJ280 enkelt avlägsnas utan att lämna kvar några limrester.

3M™ IJ280 Print Wrap Film

3M™, en världsledande innovatör inom adhesivteknologi, fortsätter att imponera med sitt sortiment av högkvalitativa produkter. En produkt som har fått mycket uppmärksamhet inom bildekor- och reklambranschen är just 3M™ IJ280 print wrap film.

Vad är 3M™ IJ280 Print Wrap Film?

3M™ IJ280 är en printbar wrapfilm utformad särskilt för komplexa, 3D-applikationer som på fordon och andra krävande ytor. Tack vare dess unika elastiska egenskaper och förstklassiga adhesiv, kan professionella installatörer skapa slående och varaktiga folieringar. 3M™ IJ280 print wrap film är ett optimalt val. Med sin kombination av hållbarhet, formbarhet och utmärkt printkvalitet, är det ingen överraskning att denna produkt är ett populärt val bland proffsen.

 

Printfolie & laminat

 

Exempelbild