3M™ Scotch-Weld™ DP190

3M™ Scotch-Weld™ DP190 Tvåkomponentslim i duopatroner.

Ett flexibelt konstruktionslim som används i stor omfattning minvid sammanfogningar som kräver hög mekanisk hållfasthet samt för tätning och inkapsling vid elektronikapplikationer.

Perfekt för sammanfogning av plast och vissa typer av gummi samt för metaller där det är nödvändigt med flexibilitet och fläkthållfasthet.

Artikelnr: 21433
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Scotch-Weld™ DP190 Tvåkomponentslim i duopatroner. Ett flexibelt konstruktionslim som används i stor omfattning minvid sammanfogningar som kräver hög mekanisk hållfasthet samt för tätning och inkapsling vid elektronikapplikationer. Perfekt för sammanfogning av plast och vissa typer av gummi samt för metaller där det är nödvändigt med flexibilitet och fläkthållfasthet. UL listat.

  Minskade kostnader genom kombination av olika material med samma eller bättre egenskaper. Eliminerar ett andra tätnings- eller ytbehandlingsmoment, vilket sparar tid och pengar. Starkare och stabilare strukturer genom förbättrad fördelning av belastningen. Sammanfogning av en mängd material som inte går att sammanfoga med traditionella fästmetoder.

 • Specifikation
  Färg Grå
  Viskositet 80 000 cp
  Temperatur -50°c till 80°c
  Volym 48,5 ml
  Blandningsförhållande 1:1
  Häftämnestyp Flexibel Epoxy
  Hanteringsstyrka 480 - 720 min
  Öppentid 90 min
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Filer