3M™ Scotch-Weld™ DP490

3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim 490 är ett svart, tixotropt, fyllande epoxilim av tvåkomponentstyp som är särskilt enkelt att applicera.

Konstruerat för användningsområden där det krävs mycket tålighet och hög styrka.

Särskilt lämplig till konstruktioner med kompositmaterial.

Artikelnr: 51127
Minsta beställning: 1 st
 • Beskrivning

  3M™ Scotch-Weld™ Epoxilim 490 är ett svart, tixotropt, fyllande epoxilim av tvåkomponentstyp som är särskilt enkelt att applicera. Konstruerat för användningsområden där det krävs mycket tålighet och hög styrka. Särskilt lämplig till konstruktioner med kompositmaterial. Gummimodifierat 2-komponents epoxylim.

  Hög temperaturbeständighet upp till 120 °C. Mycket tålig mot slag och utmärkt stabilitet vid statisk och dynamisk belastning. Mycket god styrka och åldrandeegenskaper. Tixotrop formula som gör att den enkelt kan appliceras på vertikala ytor. Produkten är mycket tålig mot värme och miljöpåverkan.

  Minskade kostnader genom kombination av olika material med samma eller bättre egenskaper. Eliminerar ett andra tätnings- eller ytbehandlingsmoment, vilket sparar tid och pengar. Starkare och stabilare strukturer genom förbättrad fördelning av belastningen. Sammanfogning av en mängd material som inte går att sammanfoga med traditionella fästmetoder.

 • Specifikation
  Färg Svart
  Viskositet 30 000 cp
  Temperatur -50°c till 120°c
  Volym 50 ml
  Häftämnestyp Gummimodifierad Epoxy
  Hanteringsstyrka 240 - 360 min
  Öppentid 90 min
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Filer