Mellanklass

3M™

3M™ Solskyddsfilm traditionell Neutral Interiör

3M™ Solskyddsfilm är ett snyggt och bra sätt att hantera ljus och värme.

3M:s teknik kan avsevärt reducera värmeökning och emissivitet, bidra till en behaglig inomhusmiljö samt minska belastningen på kyl- och värmesystem och spara på energikostnaderna.

3M Solskyddsfilm reducerar också bländning och blockerar nästan helt UVA och UVB-strålar vilket är huvudorsaken till blekning och hudskador.

Artikelnr: 80375
Minsta beställning: 1 m
 • Beskrivning

  3M™ Solskyddsfilm är ett snyggt och bra sätt att hantera ljus och värme. 3M:s teknik kan avsevärt reducera värmeökning och emissivitet, bidra till en behaglig inomhusmiljö samt minska belastningen på kyl- och värmesystem och spara på energikostnaderna.

  3M Solskyddsfilm reducerar också bländning och blockerar nästan helt UVA och UVB-strålar vilket är huvudorsaken till blekning och hudskador.

  Ungefär 35% ljusgenomsläpp

  Certifierade montörer

 • Specifikation
  Bredd 152 cm
  Rullängd 30,5 m
  Avrullat Ja
  Ljusgenomsläpp 35% genomsläpp
  Adhesiv Tryckkänsligt akrylhäftämne
  Applicering Vått
  Material Polyester
  Tjocklek 38 mic
  Hållbarhet Upp till 10 år
  Kvalitet Mellanklass
  Min. appliceringstemperatur 4-45°C
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer