3M™

3M™ VHB™ Ytrengöringsservetter

3M™ VHB™ ytrengöringsservetter för att torka bort fett damm och smuts.

För att uppnå optimal vidhäftning måste ytorna vara rena och torra.

För rengöring av ytan rekommenderas isopropylalkohol/vattenblandning eller heptan.

Artikelnr: 20609
 • Beskrivning

  3M™ VHB™ ytrengöringsservetter för att torka bort fett damm och smuts. För att uppnå optimal vidhäftning måste ytorna vara rena och torra. För rengöring av ytan rekommenderas isopropylalkohol/vattenblandning eller heptan. Följ alltid gällande säkerhetsföreskrifter och varningstexter för hantering av lösningsmedel.

  Vissa substrat kan behöva tätas eller primas innan sammanfogning: De flesta porösa materian (betong) eller fiberrika material (trä) kräver tätning för att få en jämn yta. Vissa material (t ex koppar, mässing och mjukgjord vinyl) behöver oftast primas eller beläggas för att förhindra oxidation eller migrering. Sammanfogning av glas i miljöer med hög luftfuktighet kräver användning av lämplig primer för att säkerställa en hållbar fog under lång tid.

  Frp: 100 st

 • Specifikation
  COO DE
  HTS Code 34022020
  Pack size 100 st
  Minimum order quantity 1 frp
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.