3M™

3M™ WP-2000 DI-NOC™ primer

3M™ WP-2000 DI-NOC™ Primer.

3M™ WP-2000 DI-NOC™ Primer är en kvalitetsprimer som är speciellt utformad för att förbättra vidhäftningen av 3M DI-NOC-film på olika ytor, inklusive plast, metall och trä.

Denna primer är idealisk för användning i olika projekt där en stark och pålitlig vidhäftning av DI-NOC-filmen är avgörande.

Artikelnr: 79197
 • Beskrivning

  3M™ WP-2000 DI-NOC™ Primer.

  3M™ WP-2000 DI-NOC™ Primer är en kvalitetsprimer som är speciellt utformad för att förbättra vidhäftningen av 3M DI-NOC-film på olika ytor, inklusive plast, metall och trä. Denna primer är idealisk för användning i olika projekt där en stark och pålitlig vidhäftning av DI-NOC-filmen är avgörande.

  Funktioner:

  • Förbättrar vidhäftningen av 3M DI-NOC-film
  • Kompatibel med olika ytor
  • Högkvalitativa och pålitliga resultat
  • Enkel att applicera

  Användningsområden:

  3M™ WP-2000 DI-NOC™ Primer är särskilt utformad för att användas i projekt där 3M DI-NOC-film används för att förnya och dekorera olika ytor, inklusive möbler, väggar, dörrar och mycket mer.

  Användningsinstruktioner:

  För bästa resultat, applicera 3M™ WP-2000 DI-NOC™ Primer på en ren och torr yta före applicering av 3M DI-NOC-filmen. Låt primern torka helt innan du applicerar filmen. Följ noggrant produktens användningsinstruktioner för bästa resultat.

  Vattenbaserad och blåfärgad.

  Volym: 4 liter

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.

 • Om tillverkaren

  3M™ är världsledande inom innovativa lösningar och teknologier som förbättrar livet och affärsverksamheten. Genom att erbjuda högpresterande folier och tejpprodukter strävar 3M™ efter att möjliggöra framsteg och effektivitet i olika branscher. Med fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet skapar 3M™ lösningar som uppfyller förväntningar. Oavsett om det är för dekor, industriell tillämpning eller specialiserade projekt, representerar 3M™ en pålitlig partner.

 • Filer