96RV Varningstejp

96RV Varningstejp.

96RV är en varningstejp tillverkad i mjuk PVC med gummibaserat häftämne.

Den röd/vit-randiga designen gör den mycket synlig och användbar för att markera farliga områden eller avstånd för säkerhetsändamål.

Artikelnr: 93205
Minsta beställning: 36 st
 • Beskrivning

  96RV Varningstejp.

  96RV är en varningstejp tillverkad i mjuk PVC med gummibaserat häftämne. Den röd/vit-randiga designen gör den mycket synlig och användbar för att markera farliga områden eller avstånd för säkerhetsändamål.

  Tejpen har också en utmärkt UV-resistens, vilket betyder att den inte bleks eller skadas av solens strålar. Det gör den perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Dessutom är tejpen åldringsbeständig, vilket innebär att den behåller sin kvalitet och prestanda över tid.

  Funktioner:

  • Aldringsbeständig
  • Nötnignshållfasthet
  • UV-resistens

  Använd 96RV varningstejp för att skapa tydliga och pålitliga varningar och markeringar på arbetsplatser, industrilokaler, parkeringsplatser, sportplatser och mycket mer. Säkerheten kommer alltid först, och med denna varningstejp kan du vara säker på att du gör din plats så säker som möjligt för alla.

 • Specifikation
  Bredd 50 mm
  Rullängd 30 m
  Färg Röd/vit
 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.