Tjocka kampanjmattor

Rama in ditt budskap och varumärke med vår tjocka kampanjmatta. Med lättskurna kampanjmattor från kollektionen Expo Trend, höjer du känslan och trivselfaktorn på ett ögonblick. Vare sig du behöver en kampanjmatta på mässan, kontoret, i butikens skyltfönster, inne i en affär eller på en event-yta, har vi mattan du söker.

 

KAMPANJMATTA FÖR OFFENTLIG MILJÖ
De tjocka kampanjmattorna från Expo Trend-kollektionen är perfekta för offentliga miljöer och finns i en mängd olika utföranden och färger. De kan beställas som rulle, avkapade eller utskurna, helt efter dina önskemål. Mattorna är tillverkade i velour, som ger ett lyxigt, varmt och mjukt intryck. Dessa slitstarka mattor fästs enkelt med dubbelhäftande mattejp mot underlaget och ligger därefter stadigt på plats under hela kampanjperioden. Kampanjmattorna är brandklassade för offentlig miljö enligt Bfl-s1. En kampanjmatta är pricken över i:t och ramar in kampanjytan på ett tydligt och ombonat sätt. Vi har även konstgräs, som enkelt skapar en utomhusmiljö – inomhus.

 

FÖRDELAR MED KAMPANJMATTA
Ramar in kampanjytan på ett tydligt sätt
Kampanjmatta i velour ger ett mjukt och ombonat intryck
Kan beställas i rulle, avkapad eller utskuren
Brandklassad för offentlig miljö

 


FRÅGA OSS OM KAMPANJMATTOR
Vi har en lång erfarenhet och bred kunskap om kampanjmaterial. Om du skulle ha några frågor om hur du bäst ramar in din eventyta, får du gärna ställa dem till oss.