Distanskloss

Självhäftande distanskloss i vit plast - Skapar rymd mellan hyllan och ditt budskap.

Vår självhäftande distanskloss i vit plast är en smart och praktisk lösning för att skapa rymd mellan hyllor och ditt budskap, information eller dekorationer.

Denna distanskloss kommer med självhäftande fästen för enkel och säker montering.

Artikelnr: 70535
Minsta beställning: 1 frp
 • Beskrivning

  Självhäftande distanskloss i vit plast - Skapar rymd mellan hyllan och ditt budskap.

  Vår självhäftande distanskloss i vit plast är en smart och praktisk lösning för att skapa rymd mellan hyllor och ditt budskap, information eller dekorationer. Denna distanskloss kommer med självhäftande fästen för enkel och säker montering.

  Funktioner och användningsområden:

  • Vit plastdesign: Distansklossen är tillverkad i vit plast för att passa olika inredningsstilar och skapa en ren och modern look.
  • Självhäftande fästen: Den självhäftande baksidan gör monteringen snabb och enkel, och fäster säkert på de flesta ytor.
  • Skapar rymd: Distansklossen ger en visuell separation mellan hyllor och det du vill framhäva, vilket gör den perfekt för butiker, utställningar och skyltning.

  Självhäftande distanskloss i vit plast är en oumbärlig lösning för att skapa rymd och framhäva ditt budskap eller dekorationer på ett stilfullt sätt. Oavsett om du behöver skapa en iögonfallande utställning, en tydlig markering i en butik eller helt enkelt organisera din presentation, kommer denna distanskloss att uppfylla dina behov.

  Bredd: 26 mm
  Längd: 15 mm

  Frp: 100 st

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: När levereras mina varor?
  A: Vi är snabba på att leverera. Oftast skickas varorna samma dag som du beställer, förutsatt att det finns på vårt lager. Leveranstiden är 1-3 dagar.

  Q: Jag vill veta mer om den här produkten, hur gör jag?
  A: Fyll i formuläret här bredvid så hjälper vi dig med mer information.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi svarar så snabbt vi kan, oftast samma dag.